PROJECTE EDUCATIU: 

Darrerament hem començat a treballar el programa escolar per apropar el món del cavall als centres educatius, ho fem mitjançant una proposta que compta amb grans avantatges:  tractem el món del cavall des d'un punt de vista vivencial i adaptat, des del medi rural i amb un component de tradició i cultura que ens permet actuar en múltiples àmbits. A l'hípica gaudim d'un espai natural, envoltat de camps i animals on els infants podran descobrir, veure, tocar i coneixer, amb l'objectiu de construir un projecte sòlid que respongui per si mateix de les necessitats que busca l'educació actualment. Apropar el món del cavall, la granja i l'hort als infants té grans avantatges i no és per casualitat que ens sentim naturalment atrets per aquests animals tan nobles. 

CENTRE D'INTERÈS: 

Lligant la tradició medieval de Montblanc als nostres proposits, decidim ajuntar aquest element per construir un món temàtic al seu entorn. 

Les nostres activitats s'adapten a l'edat, centrant-se en elements de descoberta de la natura, l'entorn i els animals per als cicles infantils i endisant-nos en la història medieval per viure de primera mà la vida a la "masoveria" per als cicles de primaria.

Obtenim així en un mateix centre d'interès diferents possibilitats que mitjançant dos grans puntals educatius com són la natura i la història es mesclen en un de sol, aportant coneixements i experiències d'ambdós.  

Un document base amb la proposta educativa està a la vostra disposició per a consulta dels centres escolars que ho desitgin clicant al següent enllaç: 

Sortida A Lhipica Per Escoles I Centres Ed
PDF – 3,5 MB 110 descargas